jag suger...

a du.. jag har ju inte skrivit men har en sååå dålig nyhet :( min data ahr gått sönder :'( kommer diiie... men a julen avr as bra, fick pkiercin g i naveln (know little laate ) men as kul jul hos mamma, pappa och bäbis. nyår blir hos christina!
orkar inte skriv a mera.. har gjort lösnaglar precis ser ni hur cepe jag skriver.. no ork!

FÖRLÅT!

oj oj! nu har jag inte skrivit på HUR LÄNGE SPOM HELST !:/
men har haft 50000 saker i skolan eftersom jag avr sjuk i en vecka.. men nu skrive jag igen. det har inte hänt så jätte mycket har jobbat sen i lördags med hellein på Cervera i Häggvik, tar en timme och åka dit, men värt för lönen jag får! :D men pengarna går bara till miami :/ inge till shopping i sverige..
jag åker föresten den 26 ferbruari! jag tror jag uppdaterar då jag ahr tid med lite bilder och historier!:)

HA EN RIKTIG BRA JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! :D <3<3

jul!

om 10 dagar från och med idag så är det jul afton! jag har gjort en lite julig header också så att man känner lite julkänsla i bloggen också:) har inte lagt ner tid på den därför är den enkel.. men det räcker med att jag önskar er alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!





hos mami

helo, kom till mamma för en stund sen sitter och skriver ut tider till pasi.. haha, innebandy och shit.. BORING.. men men, ska snart ut och lämna en jacka till Linn sen ska jag nog til my babylove:)

ha det gött!

wii spel ger träningsverk!

nu sitter jag hemma med solange och min syster, jag och solange spelar wii och det gör skit ont efter! värsta träningsverken! asso hela ryggen och vid armhålan typ.. aaj. plus att idag hade vi dans på jumpan i Flemingsberg på Fitnesscenter. det var faktiskt as bra där :) R´n B hip hop och salsa fick vi dansa! och alla JB elever(johnbauer, min skola) får ett träningskort förbara 800 kr då får vi använda gymmet, solariumet och gå på alla pass:)  as kul men känner redan nu att jag börjar få träningsverk. kanske ett bad och streching ikväll? skit bra!
nu ska jag fortsätta att vara SOCIAL! hah..


aa nu kan blogg.se ta sig i röven! det går inte att ladda upp BILD!



hemma hos pappa.

Helo! ida vaknade jag och oliver vid kvart i tolv typ, sen åkte vi till hans moster och åt mat med hans lilla kusin.
sen efter det så åkte vi till stan och köpte julklappar. oliver köpte rosatofflor med får ull i till sin mamma och en mössa till sin pappa! tofflorna var så gulliga! haha..
snar ska jag till oliver, men hans mobil har dött så jag vet inte om jag ska till sågen eller omjag sak vänta tills han  kommer hem! AAH, damp...
vi hörs tommorrooow.


hungrig!

sitter här vid matbordet med datan och bara väntar på att få mat! pappa och tilde sitter och kollar på Ice Age. vi måste vell vänta på att Hellin kommer hem så vi kan börja göra maten! vi ska tydligen äta köttfärssås och spaghetti! ööööh, uttjatat! :( men jaja, får velll äta lite smågott innan, äter som om jag vore gravid :O
sen vet ni vart jag ska! ;) hehe...


hah, sååå gammal bild!


duktiig!

jag känner mig duktig! jag har dammsugait hela lägenheten, städat hela mitt rum, lagat mat och hämtat lillesyrran på dagis! :) känns underbart när man gör ¨någon nytta! jag ska sluta vara lat! haha..
nej nej, lite lathet måste man ahn kvar innan jag blir som en surkärring... nej men det kommer jag aldrig bli! snart ska jag ut, ska till oliver ska gå typ NU! oppps.. hahha, ayayay, men jag går snart då! pappa måste skura golven först för jag måste se när min syster badar.. boooriing!!


min outfit idag!                                                          min sötaste lillesyster i badet!

hemma...

sitter hät och fördriver tiden med att titta på americas funniest homevidios, ska hämta syrran om en timme så det är lite segt att avra hemma själv.., men det är ändå rätt skönt att bara vara för sig själv:)
imorn åker farmor och farfar till spanien också! fy fan vad jag är avundsjuk asso.. jag vill också komma bort! :/ men det blir i februari, then MIAMI HERE WE COME! haha..


min snygga bebis! <3


flätor!

nu har jag gjort flätor på min syster och hjälpt mamma att skala potatis och morötter, jag bara älskar när hon gör egan grytor! mmmm!..
och ja, fåglen är störd! han bara flyger runt och grjer. jag tror ve har spöken hemma.. jag vet jag kanske låter mongo, men jag tror faktiskt det. jag har hört att djur känner på sig om det finns några oinbjuda själar i huset. och ibland så brukar vår fågel få värsta sprattet och bara skrika och flyga iväg.. ja jag ve tinte kanske borde ta hit ett meduim? haha..
nej nu ska jag hitta på något innan jag sticker till min bebis! <3


min systers flätor! och ett smygfoto på mamsen när hon lagar mat ..:P


mys!

helo, igår var jag hos oliver och mös lite, vi hade ine träffats på rätt länge så jag ville bara mysa med honom igår kväll:)
nu sitter jag här och hungrar ihjäl typ, måste äta något! fyfan vad jag mår illa för att jag inte äter..
men men, snart är det fan tredje advent sen är det juuul!
det ändå jag önskar mej är typ SATS kort så jag kan få tillbaka min kropp som jag vill ha.. (har alrdig varit så smal som nu!:()
vi hörs senare!


haha, fråga inte!


mys kväll med mamsen !



haha först blev det lussekatter med cola i flaska, sen en saffrans kaka med vaniljvisp och frukt! MUMS!


jaha..

vet inte vad jag ska tro, tänka eller göra.
stubinen är kort men det kan jag förstå.
men jag förstår ändå inte varför?
men det är sånt som händer.


yes i maybe look happy, but do you know one thing?
i´m not happy.. not right now..



mammas söta by!



söt va!!! kolla kelken!! haha


061209

heloo! nu sitter jag i mammas kök och bara myser med henne. hon har bakat pepparkaks hus fast inte bara ett! hon har gjort som en by med julgran och kälke och sånt :) myyyys! idag var jag i stan med min syster och köpte julklapp till min baby, sen så var jag bara tvungen att köpa en likadan klocka till henne som jag har för hon tyckte så mycket om den. ikväll ska jag bara sitta här och mysa med min lilla familj i jordbro och försöka lägga mig tidigt! haha.. önska mig lycka till... nej men nu får ni bilder istället har inget mer att tala om för er!



olivers julkapp, hmm, vad kan det vara?


mamma står och fixar sockret!


"pepparkaks byn!"


och en liten julpuss från boppe!


HEJ!

har fixat en blogg till mamma nu.. haha hon ville ha en så fixade:)




min fina mami! <3


hemmma nu igen!

nu e jag hos mamma igen, jag e så lat! hahah, jag erkänner det! jag tappade en tofs i porten och pallade verkligen inte böja mig ner! så jag ba " äh, jag tar den när jag kommer tillbaka" haha, så lat...
jaja, nu så sitter jag i köket mamma lagar mat och pasi sitter vid teven, och en kille vann en fukking miljoon!!! :O:O preciiis!!! shit jag vill också!! han blev jätte glad, sötis gubbe! :)
jaja, snart är det IDOL, så snart e det mys. ha det brao!


längtar tills vi sitter på en båt i MIAMI!


dagens lyssna hela dagen låt!


en finsk/svensk reggea artistt skit skön snubbe och artist!
riktiga namn är Timmi!


hos mamma snart farmor!

hej! nu sitter jag hemma hos mamma och dricker julmust, mums! snart ska jag till farmor och äta middag med syster och kanske lillakusin Oskar. idag avr skolan som vanligt tråkigt som fan, men känner mig stolt! jag skrev en uppsats på 650 ord på bara två och en halv timme! HAPPY!! haha, och google translate är min bästaste vän nu när man har engelska! snart ska jag till tåget och hämta upp min klocka som jag råkade glöma på amandas handled..:P efter jag har varit hos farmor ska jag till handen och lämna mattepapper till camila och sen ska jag lämna tillbaka en jacka till natta som jag har lånat! :)
sen till kvällen blir det mys med mamma och pasi framför IDOL!



min vackraste syster! ♥


min nya klocka!!

HITTADE VÄRSTA FYNDET IDAG!!  haha.. jag hittade en jätte fin klocka för bara, håll i er nu! 40 kr! shit asso. den är as fin! köpte den på drottninggatan i stan på eden:)


fin va! :) löööv it !


jag fick svar på min dröm!!

ja jag frågade då olivers syster om hon kunde hjälpa mig med drömmen som jag hade, för hon kan sånt om drömmar. så hon förklarade för mig hur det kunde avra och lät mycket mycket möjligt:) nu ska ni få höra!
det e långt så gå på toan först! haha..

Okej Cocco…det här är vad jag kan hjälpa dig med…

Carro…hur sàg vattnet ut??...det är viktigt att veta hur det var…om det var smutsigt…eller klart vatten…förstàr du….Vattnet visar hur vi màr innombords…hur và humör ligger till…Jag trot att du känner dig trygg pà nàgot sätt och sà helt plötsligt finns det tvà personer som vill sabba till det…och du förlorar kontroll över hur du simmar och vart du befinner dig.
Jag tror att du ska vara uppmärksam ifall det finns nàgra konstigheter I skolan…speciellt mellan dina tvà klasskamrater…du ska vara extra nogrann pà att inte komentera eller snacka skit om nàgon..det kan vara sà att nàgon sviker dig och du hamnar i nàgon slags skitsnack…och du kan känna dig hotad pà nà slags väg.
Jag trot att du kanske kommer att bli upprörd over nàgot…eftersom du simmer lungt..och sà plötsligt blir du uppkastad av nàgot och sedan màste du undvika massa fiskekrokar…men fràgan är undgick du dom dà??...för att ifall inte dom pick fase i dig och du blev bara upprörd och rädd..men du undvek dem…sà betyder det att du kommer att undvika eller att de problem som du kan fà …ska passera förbi dig…att du kommer inte att bli nuddad av dem…utan att du ska nog bli orolig..men det ska gà över. Var endà extra försiktig med vad du talar till folk..tänk innan du ska saga nàtt ok!!!
Att du fick sand pà dig kan betyda att du kommer att känna dig pinsam pà nàgot sätt …eller att hon vill att du ska känna dig dum…och pinsam.
Strömmar är problem som du kämpar emot…men du ska klara dig...du gàr juh upp till stranden
Att de handlade mat och inte du…för att du inte hade pengar betyder det att nàgon önska ska gà I uppfyllels.
Att du drömde att du sàg en bàt eller att du sàg nàgon slags ö kan betyda att du kan känna dig lite stressed och ensam…och du ser bâten som din räddning.
Att du sedan sàg djur som du kände r¨dsla för men att du inte blev anfallen av…betyder att du är eller kommer att vara orolig over nàgot…kanske skolan…betyg…problem hemma…kärleken…men att du klarar över det.
Att du dödat den är SKITBRA!!! För att oavsett ditt problem kommer att vara..eller oavsett personen som vill dig illa kommer inte att lyckas…för att du trampar ner den och du kommer att lyckas!!
Bàten kan betyda ditt hus…och allt som hander där..men det verkar bli bra till slut…för din mamma med…ni kanske ska flytta eller kanske decorera om nàgot. Jag skulle nog gissa pà att antingen sà vill du flytta eller sà ska ni flytta.
Den svarta mannen kan betyda den som skyddar dig…han dödar juh fâgeln till slut. Ibland sà kanske man inte kan tänka sig sin skyddsängel sà…men dom finns alltid.

Hoppas att du kan fà lite ro…jag tror att du är orolig och det är nog därför du drömmer…men kom ihâg att det är alltod bra att drömma…och att du ska nog gà igenom problem..men kom ihâg att du överstiger dem…du vinner!!!


Pussssssssssar och kramar!!!
Yo tb te quierooo muchoooo muchooooo!!!
♥ ♥ ♥



ya!, tykcer ni det låter troligt? jag tycker att det har löst mina drömmproblem, nu kan jag verkligen veta lite mer om mina drömmar!:)


drömmar är äckliga !

nu sitter jag hos mamma, har ätit lita frukost och så så nu vet jag inte vad jag ska göra, vill åka till jysk! ska köpa present till pappa och hellin. vill ni höra min dröm? :O
kolla såhär började den.
inatt så drömde jag att jag simmade och sen kom jag till en vik typ som såg ut som en pool, och sen blev jag uppkastad av något under vattnet och kom till massor med fiskekrokar som jag var tvungen att undvika, och det var strömmar i vattnet så jag åkte emot dom. och dom jag var med var camila och två i min klass och ena camila hällde sand i mitt hår av någon anledning och jag förstog inte varför. sen så kom vi ut från "poolen" (viken) och såg en båt så vi gick in dit och dom köpte massor med mat men jag hade inga pengar så jag tog ingenting.
sen så skulle jag på toaletten och det var en gubbe där inne som spolade typ 2 ggr och sen var min mamma där och någon sa till henne att han hade massor med långa trä polar som hon kunde ta till vår fågel, och när hon stog utanför båten på en terass så skrek hon att det kom en kunga älg och en buffalo. så vi började springa.
sen så helt plötsligt så var det en ö bakom båten så jag sprang upp dit och såg en neger stå vid sin dörr. så jag sprang upp dit och gömde mig men älgen och buffalon följde bara efter mig och var inne i huset. och han hade en vånging säng så jag la mig där uppe och gömde mig men älgen kom upp så jag började slå den med en kudde.då försvann den som damm. och sen kom det en varulv. och den varulven har jag drömt om flera gånger att den får röda ögon och bara hoppar på mig och dom andra kan stå och kelamed honom, men när jag kommer så lyser ahns ögon upp i rött och attackerar just mig.
efter det så blev varulven en fågel och flög upp till mig och började bita mig så jag höll för dens munn och kvävce den, tillslut var den död, men sen flög den igen och attackerade negern men han dödade den med ett skott. sen kom mamma ut ur hans toalett och sa att vi skulle ner till båten igen. när jag kom ut var allt som vanligt, bara att det var massor med bilar och bussar där.
sen så började mamma och hennes kille pasi att renovera båten så vi skulle bo där, så dom började med toan och den var jätte liten man var tvungen att stå på handfatet för att kunna sätta sig på toan och så.

HELTSJUUK!! jag fattar inte :O har drömt massor med gånger om varulven:/
vet någon vad det kan betyda?

LOVE TO YA!


hej!

nu är jag hemma igen!, så jävla stressigt det var så jag var tvungen att gå till liljeholms torget och shoppa julklappar så jag lungade ner mig. haha. det blev, hello kitty tofflor rosa med glitter på, och hello kitty trosor till minsta syster! sen kan jag inte säga var jag har köpt tilöl min andra sytser för hon tittar min blogg! sorryy.
men men, pallar inte sitta framför datan har kramp i fringrarna ..


SÖTA VA !


julmarknad!

hej! nu sitter jag hemma här vid köksbordet och har precis ätit klart min frukost och fixat iordning mig :) snart ska jag till skolan och förbereda oss inför julmarknaden, juhuu! not, hatar julmarknader och sånt, så onödigt egentligen! men men, vår klass tjänar på det, så kom och köööp! jaja , ska sluta vara så tråkig jag ska masseera mamma idag också i skolan och hon ska sätta betyg på mig, hoppas, mvg annars jävlar!, nej nej, men vill ha bra! men nu måste jag gå och packa ihop det sista! ,
vi hörs!


RSS 2.0