helo!

nu sitter jag hos oliver , han spelar rome, och jag sitter här och försöker ladda ner the sims tre för att har tappat bort skivan! :( men men, idag har jag badat med skolan i eriksdalsbadet, skit kul men fick ett blåmärke at en ruchbana.. hahha! fan asso hoppade som en groda typ..
och min älskling är jätte sjuk! hatar när han e så svag och inte orkar göra något alls .. men jag är hära och hjälper honom, lveraskade honom med en kebab,och han blev as glad, vet att han har vorit sugen på det ett tag så tycket det var dags nu när man har fått studiebidrag och så:) nu ska jag kolla lite på internet vad jag ska köpa för julklappar!

se ya!

helo!

nu sitter jag hemma hos mamma, jag väntar på samtal från oliver att han e hemma så jag kan komma! idag så har jag inte gjort så mkt, var sjuk iaf, fan alltid sjuk! måste skärpa till mig!! men iaf, jag åkte upp till centrum med pappa, syster, hellin, minsta syster och min systers kompis. vi åkte upp och fikade och mötte upp hellin. och sen tillslut så fick inte alla plats i bilen märkte vi, haha. så jag hellin och tilde fick vänta i centrum lite till så vi gick och köpte en blomma till köksbordet och en ängel som man sätter i blommorna och sen ett grav ljus till patrick<3 nu ska jag kolla på idol, jag vill faktiskt att Tove ska ut! hon är inte en idol hon är 17 år och har ingen framtid i idol. jag tycker man ska plugga klart innan man börjar göra karriär.. och juste, efter jag hade varit i centrum så gick jag hem till nanna och klippte hennes hår, topparna och ifram blev det snett bakot och ibak rakt! shkit fint:)


eget ansvar?

nu har dom i skolan har nu spärrat facebook och msn på datorn!, fan är det inte eget ansvar om man jobbar eller är inne på msn eller facebook? nej, tydligen inte, vi går i gymnasiet inte i lågstadiet, vi kan ta eget ansvar..
men men, jag kan endå komma in på facebook, så gryyym!! ¨hahah..
bye!


sötisar

mamma och pasi ville att dom också skulle synas på min blogg, så nu e det deras tur!!





tyckte att låten passade bra!
Black or white!


träningsschema!

helo, nu sitter jag hemma hos mamma :) har precis varit på affär'n och hjälpt henna o handla. nu i tre veckor frammåt så ska alla i klassen ha ett träningsschema, enligt carro(gympa lärare) så det är bara köra igång! kommer nog fortsätta med det efter också, älskade och träna förut med nu har det blivit så mkt i livet.. 16 års åldern är pain in the as!!
ikäll sover jag hemma, ska mysa med vovven, min lilla sötis! :)

mitt schema! 

TRÄNINGS SCHEMA för V.48-50

 

V.48
måndag: Springa ungefär 2 km.
tisdag: Gå långpromenad med hunden.
onsdag: Springa ungefär 2 km.
torsdag: Simma.
fredag: Gå långpromenad med hunden.
lördag: Vilodag
söndag: Gå en hyfsad lång promenad.

V.49
måndag: Gå långpromenad med hunden.
tisdag: Simma
onsdag: Springa ungefär 2 km.
torsdag: Gå långpromenad med hunden.
fredag: Simma.
lördag: Powerwalk
söndag: Vilodag

V.50
måndag: Springa ungefär 2 km.
tisdag: Simma
onsdag: Gå långpromenad med hunden.
torsdag: Springa ungefär 2 km.
fredag: Vilodag.
lördag: Springa ungefär 1,5km
söndag: Powerwalk


WOHOW!, NU JÄVLAR SKA DET KÖRAS HÅRT! hahaha..


skola, igen..

nu är jag på g igen. jag var ju sjuk igår och i måndags hade vi studiedag så ja, två dagar extra helg typ..
nu ska jag julpyssla i skolan för vi sak ha julmarknad här så vi måste göra massa söta och roliga saker.

lite spänt är det.. har ni problem?

paranormal activity

nu sitter jag hemm hos mamma, kom precis hit, jag och pasi har varit och kollat på en innebandy match, fy fan vad tråkigt, dom förlorade med 5-2, haha.. nej driver..
jag är så jävla hungrig ska göra pannkakor om mamma slutar vara så snål!! igår så kollade jag, gabe, viki, jonte, emilio och oliver på paranormal acivity, shit! den var as läski den var mest mentalt läskig eftersom det är en demon! så oliver skrämmde ju sönder mig när vi kom hem, så taski!!
nej nu ska jag ÄTA!

TITTA PÅ FILMEN !

hemma

nu sitter jag i soffan och gör ingenting. eller a jo jag kollar på Alla älskar Raymond, haha kuliga dom e, eler a ibland. jag ahr just skrivit ett Cv också, ska börja jobba på donnken.. haha, men jag måste ha lite extra penagr ni vet hur det e , gymnasiet, sudiebidraget drar iväg som om man inte haft pengar, osv.
hoppas jag får jobba!!!  men nu ska jag kolla om jag har något gotti hemma är så sugen!!



hehe, lite rolig bild tycker jag! hittad på Fokis!


mamma..

nu sitter jag i köket med mamma hon bakar äppelpaj och jag väntar på den! haha.. sen ska jag till min älskling, kanske kollar film eller något, who knows?
imorn e det skola igen , spanska.. så booring, men ska fan få MVG! vi hörs senare !

saknar!!

ni ska bara veta hur mycket jag saknar er allihop! vi hade sånn vänskap alla höll ihop och var tillsammans och vi gjorde allt för att vinna!
  elin, my, stamatia, madde fy fan vad jag saknar er!
jag vill bara tillbaka men jag vet inte om jag har mage nog att våga komma tillbaka till er babes..
jag tror att alla tänker att jag svek er. men så bra var jag inte tjejor!! haha. .
 jag vill bara att ni skulle veta att, gud! tiden med er var bäst bäst bäst!!

NI FINNS ALLTD HÄR HOS MIG !

 


vi var grymma!


12:03

nu gick jag precis in i klassrummet och sak göra ett frisör projekt fast ska tänka på massor med punkter. jag ahr ätit lunch det var helt okej, blev iaf mätt :) jag vill hitta på något efter skolan så sak kolla emd jenny vad hon sak göra :)


jenny min älskling! <3


181109

nu sitter jag i klassrummet och väntar på att vi ska göra något projekt typ. filmen 2012 var as bra, bara att jag sonmade till lite då och då i slutet.. fy fan, jag ville lixom se hela helheten men jag var så trött! Det är INTE för att den var så tråkig.. haha.

idag på frisörtekniken hoppas jag att vi får göra något kul för det börjar bli lite långtråkigt och sitta och rulla parmanent.. men men, det är sånt man måste lära sig i denna branch.. nu måste jag lyssna! ,

2012

shiiet, nu ska jag kolla på 2012. jag tror jag kommer bli fett rädd efterår asso, kommer inte våga sova! haha.. nej men har min varma gosebjörn om jag blir rädd :) vi ska mysa framför teven och käka lite gott till. men när kommer han? han sitter och håller på i vardagsrummet och sjunger typ? ja du han rukar ringa mig och sjunga istället för att prata.. haha, han mår inte bra iblöand, men då vet man att han e på bra humör :)
idag var jag rätt pigg jag och petra var borta från skolan igår och fick gå på vandring idag som alla fick göra igår. jagahde skinnjacka och gympaskor på mig, såå kallt! men det var as kul, fick lära känna nya peaple och så också:) vi var så jävlans blöta asso, vårat hår fanns inte asso, vi skulle gå frisör linjen? hah, hell no!
men men, allt gick bra tillslut :) när jag kom hem så fortsatte jag att frysa så jag tog ett lååångt varmt bad :) men nej, nu ska jag börja kolla så jag inte kommer försent imorn till skolan för att jag e uppe till typ 2..

see ya bitches!

hos natta :)

nu sitter jag hemma hos natta , hon ska bjuda på lite middag och sen ska jag iväg igen! jag följde med för att hämta min väska också som har varit här i åratal nu! haha.. i helgen så firade vi Gabe som fyllde 18 år, wohooo PARTAAY blev det! och sen på söndagen så låg jag och oliver och sov till två! shame on me , kunde inte sova till kvällen..
men nu har jag inget mer att säga, eller rättare sagt, jag orkar inte mera..


jag ler på utsidan, men inom mig finns det massor med hat!


matte..

nu sitter jag på matten efter vi har haft rast.. vi har genom gång om procent, fattar faktiskt rätt så mkt :) och det e schönt!
sak jobba inne i salongen med christina och ronja as kul vi har i salnongen asso, lite matte och mycket skratt!!!
haha!.. nej nu ska jga sluta vara tråkig.. haha! :P ska pluughaa!!

fredag den 13:de !

igår så tog jag srutan mot svininfluensan jag hade nummer 94 och jag fick då vänta i två och en halv timme!! fy fan vad jobbigt det var att vänta och bara veta att det kommer göra så jävla ont! men det känns skönt nu när man är skyddad mot det värsta. Jag,jenny, kimmie och min syster satt och väntade och jag gick in med min syster tillslut efter dom två timmarna.. det gjorde inte så ont som jag trodde men nu är jag öm i armen tror inte att det händer å mycket mer med mig. nu sitter jag på engelska så jävla skönt att vi inte har bitchen! vi har en vikarie som är fett skön :)
nej,nu ska jag jobba lite s det blir klart, vi hörs senare!!


fika!

nu har jag haft prov i hår och teknik shamponering allstå. så nu sak vi få fika kladd kaka med grädde så nus ska jag ut med bella och alla :) pussar!


skolan

jag försov mig imorse!! fan, pasi väckte mmig klockan sju och kom bara till skolan en halvtimme försent !! jag e grym:) haha.. nu har jag haft frislr teknik och nu sitter jag på datakunskapen har precis gjort klart allting :) det är första gången jag jobbar på datakunskapen! inte bra! nu har jag satt mina mål högt och dom ska jag nå till slutet av nästa termin!
nej nu ska jag fram och visa att jag har talang! haha!... sen får jag gå!

se you later bitches!

är det gubbar i mitt huve?

just nu känns det som om jag har två gubbar som står och har dragkamp med min hjärna! den ena på ena sidan och den andra på andra.. varför?
hatar att vara sjuk, missar så mycket i skolan också.. iaf..
nu ska jag ta och försöka sova i två timmar sen ska jag gå upp äta frukost och sen ska jag dusha och sen sak jag möta mamma på tåget för vi ska på utvecklingssamtal.. hoppas det går bra! annars she kills me! önska mig lycka till.. ! ne! nu ska jag sova!, hare bra..
bjuder på en vinter bild..


haha, inte världens snyggaste efter typ 6 timmars skidåk:)
love you jenny ! <3


sköönt!

slutade elva idag!! sköönt! så jag har varit hemma hämtat pengar lämnat dom till gamze och sen gick jag till olivers skola och kollade hur dom hade det:) as snälla klasskompisar! hehe.. så nu sitter jag hemma och gör ingenting, jag vill göra uppsättningar!! men men, nej ingen vill :/ vil du ?;D haha!!.. (DESPERAT!) nu vet jag inte vad jag ska görea bara sitta och vänta tills jag ska hämta min syster på dagis :) kulit.. hörs senare!


hittade bilden på Fokis sida, cool frisyr! dom görs av vanligt och löshår :)


nu?

shit, vi åt julbord:O redan nu,hihi.. det var as gott!! nu ska jag bara vänta på tårtan sen ska jag dra!


onödigt.. stressigt..

i fredags så ahde vi den dära tävlingen. lärarna sa att vi bara hade torsdagen på oss att göra klart asso typ, 4 timmar medans alla andra fick en hel dag.. men nej, när vi kommer till skolan på fredagen så säger dom att vi ska sittta åtta till tio och göra klart när vi redan har gort allt! så irriterande ingen lärare hade prata med varnn så vi visste ingenting rätt.. men iaf, vid tio så skulle vi ner och ställa våra montrar på 4:an och sen tio över tolv skulle vi redo visa, och vann vI? NEJ!!! så varför kom jag ens, så onödig dag!
och idag så vaknade jag vid elva och gick upp och åt frukost och sen åkte jag från jordbro till handen och hämtade pengar och sen till stan med carro för att köpa farsdags present. det blev en toarulle med tusenlappar på haha :D och ett kort med en påse bilar på :) sen åkte jag hem till mamma och firade henne en stund för hon fyller år idag! GRATTA! (36 år bara:)) och sen så följde jag med hene till affär'n och handlade och jag köpte en rosplanta åt olivers mamma för hon fyller också år! och sen så åkte jag till hadnen ittade på en mobil som jag köpte, den jag ahr visat på min andra blogg fast utan blommer! och sen gick jag hem och hämtade kläder och min data, och sen till oliver var där en stund och åt tårta och sånt :) sen så nu sitter jag här i min sköna fotölj och bara softar och kollar på Desperate Hours på 4:an. så nu ska jag avra lite mer social för det blev reklam! hehe..


hahah!! jag och camilas visit kort!
(så mobbade..)


så jävla trött!!

nu sitter jag i skolan och gör någon jävla uppgift om stress.. det sak bli en tävning sen. jag förstår inte vad fan vi håller på med. det här är ingenting om frisör yrket! åååh! plus att jag är så jävla trött, jag orkar inte vara trött!!

åh, irriterande!

idag gick jag upp klockan kvart i sju för att åka till skolan och jag sitter på bussen och somnar typ hela tiden! och sen på tåget me. sen när jag kommer till skolan så ska vi massera varandra. och sen säger dom att vi ska ut och leta efter salonger och fråga frågor sen får vi åka hem! va fan? jag hade inte ens behöva gått dom kunde bara gett dom till oss igår så kunde vi gått upp när vi ville och gå ut och göra uppgiften! ååh, irriterande! så a gjorde det iallfall med camila :) vi hittade många faktiskt, sånna man inte visste fanns, så det e ju bra ;)
vi gjorde ett jätte fint avslut på allt renskrivande och visitkort :) AWSOME! vet inte vad jag ska hitta på till kvällen men får lägga min tidigt iaf för annars orkar jag inte upp, och typ halv sover överallt! för en vecka sen sov jag på bussen tåget och på golvet i skolan... haha , snacka om trött! det stog faktiskt i mina omdömen att jag måste ta fram mitt MVG smile igen och sova tidigare för annrs kommer det påverka min betyg. oj oj, måste skärpa mig va?!
See Ya!


Enchiladas, som tacos fast med smält ost, mycket godare!!


vad har jag i mobilen?

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
haha, jaa såklart! ;)

Vad står det i ditt tredje?
men shit okej hejdå.....

Och vem var det ifrån
syster..

Är han/hon snygg
NEJ!

Smsar ni ofta?
nej pallar inte med henne, ska alltid börja tjaffsa!

vad står det i ditt 18:e sms?
Wap

Och det var ifrån?
Jonte
¨
Är han/hon farlig?

NEJ HAHAH!!

Hur farlig?
...

Om du kollar igenom hela din inkorg, vilka har skrivit till dig då?
jaa, du har ny mobil fick den idag men det är, ynne(jenny), gamze, oliver, solangita, nanna(natta), camila, syster, jonte, pasi, ronja, simone:)

Smsar du ofta?
JA!, min mamma dampaaar uuur!!!

Hur många sms har du skickat?
528 sms;) tänk bara idag :O

Hur många mms?
7 ;) BARA IDAG! AAHH!!

Är du beroende?
beroende kan man inte säga !

Vem ringde du senast?
mamma :)

hur många mottagna samtal ?
2:P

snyggast på din kontaktlista?
OLIVER!!

Om du går in på dina bilder i mobilen, vad är det första du ser?
bilder på mig..

många bilder har du på mobilen?
293 ;D men har mitt gamla minnes kort !

Vilken är din favoritbild?
en bild när min lillesyster stå med rumpan mot kameran och kollar in i kameran mellan benen .. HAHA! sötis :)

Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
vit med rött på sidorna, w595

har du varit helt ärlig nu?
yeeeah! ALWAYS!

031109

helo! idag har jag varit i skolan vi började halv nio idag så jag fick sova till tio i sju:) när jag kom till skolan så började vi med att fixa våra uppsättningar. vi har då APU vecka så har bara frisör teknik hela veckan!! så happy! haha.. jaa så jag var då med camila och julia.. jag flätade fyra inbakade flätor på dockans vänstra del av huvudet och sen gjorde vi en "rosett" av håret på sidan på huvet närstan på toppen. sen i mitten så gjorde vi en till "rosett" mitt på mitten av skallen nära nacken. och en fläta i mitten av "rosetten". sen en liten "rosett" och sparade lite hår och lockade det. de  blev jätte fint, får bilderna till kvällen då lägger jag in dom! så nu ska jag bara sitta här vid datorn och typ spela the sims, göra ett födelsekort till mamma och typ det. sen ska jag till oliver, träffade inte han igår! haha..


hahaha, min sötisar!! :)


011109

jag vet!jag har inte uppdaterat på skit länge ! men jag ahr inte haft tid.. jag har bara softat så mkt nu när jag har haft lov och helg. as myysigt! i fredags så hade vi fets hemma hos oliver, kul, hah viktor var en anning borta bara ..
nu sitter jag i sängen och äter popcorn med oliver och tittar på teve! :)

imorn e det din dag ..


RSS 2.0