nästan frisk

nu är jag nästan frisk känns braa!! jag gick upp vid elva tiden och åt med oliver sen softade vi ett tag isängen och sen städade vi rummet och köket :) sen åkte jag till brandbergen och hämtade pengar av mamma(studiebidrag) och sen gick jag till lena (moster) och väntade på mamma där :) sen när mamma kom  så fikade lite och sen hjälpte vi lena att flytta lite grejer till hennes nya lägenhet, och imorn blir det mer hjälpa.. ska upp nio och sen vara i statoil brandbergen vid tio! åååh!! men i handens närsjukhus ska jag möta mami och sen ska vi gå tillsammans, tar bara 10 min att gå! nu ska jag äta och sen ska jag hem till älkslingen och vara med honom och massa kompisar! awsome!


åh..

guud, ååh! jag e trött och sliten.
jag känner mig mycket bättre än igår iaf och det änns bra men jag känner hur slut jag e i hela kroppen! :/
men men det går över.. nu ska jag käka frukost sen vette fan vad som händer idag ..!

vila i frid

den 2 november är det din födelsedag.
du hann inte fira den med oss.
med oss alla som älskar och tar hand om dig!
vi alla saknar dig enormt!


ååh !

dagen startade as bra, jag och jenny vaknade vid tolv tiden och sen städade vi lite och mös framför teven. sen efter de så åkte vi hem till mig och hämtade pengar och sen åkte vi till donken i centrum och åt! as gott ;D aha tjockis.. sen efter de så åkte jag hem till min mamma med hanna och var där en stund sen så åkte vi till centrum och väntade på hannas buss också träffade jag jenny och empo. sen gick jaghem och hämtade kläder för att sova hos oliver :) nu sitter jag i hans säng och jonte,viktor,claudio,gabe och oliver sitter lite överallt och pratar om grisar? hahah, mongos..
jaja, vi hörs !


min söta älskling, en låång dag !!


helo!

nu ligger jag i sängen igen efter en god frukost:) oliver spelar på datan *suck* och jag bara softar.. Snart ska jag nog klä på mig och dra hem för oliver ska gymma snart.. Vi hörs!

mobil blogg..

tjenare! Ja just nu ligger jag i min killes säng och kollar när han spelar spel.. Och eftersom det är på datan så betyder det att jag får använda mobil ! .. Å trött på att kolla när han spelar.. Yea yea vi går vidare! Å igår var det så mys! Alla kunde vara med varandra och man kunde bara slappna av! :) mysigt! Jag fick pröva en hövding hatt eller vad man ska kalla det. Var fett snygg ! Haha...

Salem?!

gud när jag tänker på salem så känns det skit långt bort, men nej, bara 45 min ;)
nu sitter jag vid viktors data han som vi är hemma hos hans sons ;) han e 94 as snäll snubbe! ;)
vi har käkat och fikat så e helt proppmätt! jag tvingade johanna att sova med mig inatt hos mamma så får sällskap :) myyys! nu ska jag vara lite social vi hörs imorn för att har ingen data med mig till mamma!

hors ha en bra lördags kväll, själv ska jag ha mys med extra familjen! <3

Salem?!

gud när jag tänker på salem så känns det skit långt bort, men nej, bara 45 min ;)
nu sitter jag vid viktors data han som vi är hemma hos hans sons ;) han e 94 as snäll snubbe! ;)
vi har käkat och fikat så e helt proppmätt! jag tvingade johanna att sova med mig inatt hos mamma så får sällskap :) myyys! nu ska jag vara lite social vi hörs imorn för att har ingen data med mig till mamma!

hors ha en bra lördags kväll, själv ska jag ha mys med extra familjen! <3

hemma hos farmor!

nu kom jag precis till farmor, jag var så jävla kall!! mina skor var helt genomblöta så jag fick ta strumpor från famor, känner mig lite varmare nu och så känner man mat lukt och blir bara med och med hungrig! min mage skriker efter MAT! idag ska jag bara vara hemma och softa med familjen, myys!
vi hörs senare!

att folk inte kan mogna till..

att folk inte kan mogna till..
bara säger saker som inte är sant.
 varför kan den inte förstå att om man är släkt så ska man lämna tillbaka grejer..
jag sa en sak och jag vet vad jag säger, jag har vittnen som vet vad jag sa tillomed.
du skriker och lägger på luren i mitt öra!
det är omoget och ett tecken på att du inte har växt upp. du är fyra år äldre än mig!
hallå har du inte förstått att du inte är mogen?
du kallar mig fjoris och omogen och oansvarsfull..
men du vet själv att det var jag som stog vid spisen när jag var fem år och lagade mat och syrran.
du vet att det var jag som fick vara hemma på nätterna med min syster och vara orolig över mamma.
om hon skulle komma hem, hur hon skulle vara när och om om hon skulle komma hem..
du vet allt det där!
men du vägrar att erkänna.
vad är det för fel på folk?
speciellt dig, vad är de för fel på DIG?



mm!!

vet ni vad jag gör nu ? jag ligger i sängen och äter kladdkaka :D åååh vad gott det e! nu tror jag at jag ska spela lite sims! haha.. nörd? jo för min käraste mamma hade dragit ut laddaren och hon sa inte det så jag speade ju sen så stängdes de av precis när jag vad klar med huset!! damp!

wisper song ..





sjuuk! :/

nu ligger jag i sängen hemma hos mamma, pasi sitter vid fläkten och röker och mamma åkte till jobbet för en timme sen ungefär. shi vad hon skulle hålla på.. kan man ha på sig det här ? ser det konstigt ut när det är rynkigt såhär? haha shiit! sen fick hon springa till tåget för att inte missa det.. gud mamma! ja jag vaknade klockan sex imorse och kännde mig bara nere! jag mådde illa och ont i huvet. jag kunde verkligen inte göra något åt det så det var bäst att bara somna om och vila upp sig tills imorn då vi sak till devines och kolla på produkter :) vi börjar ett! ååh vad skönt . nu tror jag att jag bara ska ligga i sängen och uppdatera lite då och då och kanske fixa ny musik, vi får se vad jag gör :)
och juste! mitt rum! det blev awsaam! gud vad fint det blev, rosa vitt och svart och leopard ljus bricka och en filt som e mjuk och leopard mönster :) i´m happy!


skola..

nu sitter jag i biblioteket och ska läsa men jag orkar inte, varenda gång jag börjar läsa så sover jag bara.. efetr skolan så ska jag möta natta och så ska vi bära möbler från henna till mig så ska vi fixa mitt rum :) det kommer bli så fint :)


jag vill bli liten igen!

nu sitter jag i sängen och laddar ner låtar till olivers ipod (min), det blir T.O.K. gud det väcker så många gammla minnen, speciellt : She´s hot ! 
jag saknar dom när man bara kunde leva utan stress och bara leva ifred... jag vill bli liten igen!
jag önskar man kunde stanna tiden i den åldern man vill vara. om jag skulle kunna ha en sånn förmåga så skulle jag stanna mitt liv vid 12, 13 års åldern då man bara kunde leva utan att tänka på allt som kommer hända härnäst. utan att tänka på sina prov, familj, killen, och allt. då tänkte man bara på vart man skulle leka på vilken gård på vilket livs det var billigast tuggummi. men nu kan man inte tänka så längre.

visst jag har världens bästa kille som står vi min sida i vått & torrt i 100 %. men famìljen då? det verkar som om ingen bryr sig längre av vissa iaf.. vissa av mina familjemedlemmar visar det på ett sätt som jag uppskattar man andra verkar köpa min kärlek. vad fan är det för familjeskap?
jag orkar inte tänka på allt längre jag vill bara komma tillbaka till livet där allt var bra. där man hade alla som brydde sig.
när jag växer upp ska jag leva livet, GALET!
då när jag kan ta ansvar över mig själv, allt ansvar. jag längtar till dess, och jag saknar det gammla.
men det man längtar till får man & det man saknar får man bara ägna sina tankar till...
sånt är livet.


ååååh!! i miss..


hemma!!

nu e jag hemma, har bytt om lite för kände mig som trash! haha, (såg ut som det också) nu har jag ätit och väntar på att pappa och tilde ska komma hem. sen ska jag äta och dra till mamma för att hämta skor och sen dra till min bebis! nu ska jag installera desperate house wifes spelet på min data hah!, har haft det så länge så ska kolla om det e något att ha ;)


mysig helg !

helo, nu sitter jag i skolan ska plugga lite för har prov i stress och massage. vette fan varför men men.. i fredags så hade jag som sagt studiedag, så jag sov länge och sen åkte jag till mamma för att göra henne och pasi sällskap. sen vid typ fem tiden så åkte jag hem till pappa och hämtade kläder och sen gick jag till camila för att fixa mig för vi skulle till lidingö på en födelsedags fest, den var långtråkig i början men det blev lite roligare när födelsedagsbarnen kom. men vi drog ändå vid kvart nio för att det tar en och en hav timme att komma hem till handen igen.. när vi kom hem så mötte ado och kimmen oss och jag gick hem och hämtade min väska hos camila sen gick jag och mötte oliver. vi hade lite mys och sov inte så länge på lördagen. på lördan så färgade jag håret eller a först så tonade jag det brunt för jag hade utväxt och sen slingade jag det men blev det någon blond färg? NEJ! ååh, blev så beskviken så jag sak vänta ett tag tills det bruna har blivit lite ljusare så kör vi en gång till ;D på när vi hade gjort klart det mös jag lite med familjen och sen åkte jag till oliver again. vi pratade mycke och sov ändå ganska så tidigt, duktiga va?:) sen på söndagen så vaknade vi ungefär vid halv tolv och jag hjälpte oliver att göra hans toasts sen så gick jag till brandbergen för att hjälpa mamma på jobbet för hon var ensam. så jag plockade undan lite och fick faktiskt lära mig kassan :) de va kul! sen åkte jag hem till henne igen och vi bara satt och ja blev så trött så jag gick och la mig och alla somnade så jag låg och sov från fem till sju på kvällen, shit asso. sen så följde jag med mamma till VI i jordbro och hjälpte henne att panta flaskor och handla sen hjälpte jag henne att laga mat också :) det blev as gott!! sen vart åkte jag ? haha, precis till oliver. (my lover!) hoppas ni tyckte min helg var bra! LOVE YOU FUKKARS!

helo!

ja du mitt internet har fukkat upp sig helt och hållet.. men nu hoppas jag att det håller sig! annars jävlar! haha..
idag har det varit en jävels dag, har stått och pratat med adam och någon annan kommer aldrig ihåg vad han heter, taski jag e .. ;/ och de var så jävla kallt så jag åkte hem med mamma på tåget för hon hade varit på jobbet i brb och hämtat en nyckel för att chefen inte ska vara på jobbet imorn. (då kan hon göra vad hon vill;D haha!)och idag blev en viss person blev as sur för ingenting men nu sa den personen förlåt och ska dit snart och prata ut! nu har mamma precis fixat kalrt slingorna i mössan nu är det bara färgen som saknas på håret. det blir blonda slingor igen, jag ångrar mig som fan att jag klippte av min sne lugg som jag hade väntat så länge på till vanlig jävla skit lugg.. mn nu blir det sne lugg (en liten, typ ful..) och ljusa slingor, LOVE! vi kanske hörs till kvällen men är inte säker får se hur det går med the person.. haha! jaja, nu pratar jag ihjäl er! hare bra!!


hemma!

nu e jag hemma, eller har varit det ett tag men har ätit och fixat klart min handbook framsida! den blev faktiskt bra.. det kan bli bättre men det är innehållet som räknas.. snart kommer mamma hem hon har varit och köpt mat och hon har köpt slingor till mig och pasi också, så antigen får jag blonda slingor idag eller i helgen :) har saknat mitt gamla hår såå mtk! och jag ska klippa till mammas hår också jag tog hem frisör väskan så har det riktiga verktygen nu, haha igår en kökssax lixom.. och i helgen ska jag klippa pasis hår! och jag e såå glad!! jag får sova hur mkt jag vill imorn! vet ni varför? joo, har studiedaaa!! fyy fan vad sköönt. jag fick iaf VG på spanska muntliga provet :) *stolt* nu ska jag vänta på att mamma kommer hem! vi kanske hörs senare.


visst blev den bra ?:)


spanska..

nu sitter vi i spanska klassrummet och väntar på att börja igen, vi har precis haft rast och jag camila och någon kille i vår spanska klass har kollat på en film, barnhemmet om ni vet vilken det e? vi ska ha muntligt prov på den och jag kollade inte på den förra veckan för jag hade sååå ont i huvet.. det var så kuul! haha, den där killen blev jätte rädd i filmen det var en tant som tog i en tjejs hand när tanten var död och han blev as rädd och ba skrek " ABOOOOWW VAD RÄDD JAG BLEV, ABOOOOOW!!" hahah, och camila blev också rädd men vi känner iaf varann. så pinsamt jag skulle tyckt om det var jag i den positionen.. haha!! barnhemmet har jag sett förrut men eftersom vi ska ha prov på det så vill jag kolla igen! ååh, alla har typ redan slutat för att dom ahr gjort provet och får gå hem efter det utom vi! fan skulle varit på lektionen förra torsdan :/ jaja, sånt e livet, om man uttrycker sig så.
jag tog me mig frisör väskan idag också så jag kan fixa till min mammas hår för det blev inte så bra som jag hade tänkt mig men det är såklart om man använder en jävla kökssax för att klippa hår med! hehe, inte bra.. tror jag ska köpa hem en sax och en kam. en sax kostar ändå bara 700 kr och det är värt för att jag måste kunna lära mig att klippa på människor för att vi klipper ju bara på dockor och dom sitter still avd man än gör, om jag klipper dom i örat så sitter dom fortfarande still lixom, haha! så jag msåte lära mig att klippa på sådana som har känslor.. hahahaaha! asso ååh har så tråkigt.
jag uppdaterar när jag kommer hem,(om jag hinner!)


klipp hår!

nu sitter jag i mammas vardagsrum och myser :) natta sitter och skrattar och pratar för sig själv med sin data och vi sitter och skrattar åt henne .. haha!
det e en mysig kväll vi sitter och väntar på att pasi ska komma hem från jobbet och jag har precis klippt och stylat min mammas hår ;D det blev as bra. hon ville ha en frisyr och lite volym så jag klippte kort i bak och långt i fram och uppe på apex (mitt på huvudet) så gjorde jag en gradering, det innebär att jag tar ut håret i 45 grader och då blir det volym och lite som uppklippt men ändå inte.
do you understand me ? ;)
nu sitter mamma och spelar teve spel, hahah, hon har inget annat för sig och jag ska komma på något rolit! jag lägger in bilder antigen imorn eller på fredag på min mammas hår :)

do you want me to kick your as mtf?


heello!

heej nu sitter jag i soffan och har precis ätit kyckling med pommes, mmm! snart ska jag fixa mig för ska ut med lilla carro :) sen ska vi sova hos min mami! idag träffade jag jenn och vi gick hem till oliver för att hämta min laddare sen gick vi till branbergen och lämnade laddare, skydd till telefonen och data sladden till min kusin eftersom vi har bytt mobil med varandra :) hon tog min roa touch och jag fick hennes nokia. men nu måste jag fixa mig har inge kläder på mig för att jag har sädat min hamsters nur och gav den till grannen haha! och sen var jag på städhumör så jag tog badrummet på samma gång :) min syster är så jävla äcklig så hon har inte gjort det på två månader och jag har inte varit hemma på typ två månader annars hade jag städat tidigare!
ha en underbar kväll allihopa!!


saknar alla goda gamla tider, som denna dag..


natta myys!

nu sitter jag i min säng och väntar på att alla låtar ska överföra sig till mobilen. när det är klart så ska jag gå till natta :) vi ska ha lite mysipysi ..idag ska  jag inte sova med min kille för att han ska vara hos sin papi.. tråååkigt men vi får träffas imorn :) jag uppdaterar antigen senare eller imorgon. puyuuus!!

ååh..

asso imorse orkade jag inte gå upp.. jag var sååå slut ville bara ligga kvar med min varma älskling ! men nu sitter jag här i biblan och ska skriva någon grej om vart man pratar engelska och inte typ.. så boooring. men får iaf vara ´med bella och camila.. det är ju bra !!

sova!

guud! asso jag hade damp idag! jag skulle följa med oliver och gyma med viktor också, men så åker han bara och tar inte med sig mobilen!! daaamp jag hade asso. tvingade carro att komma ut med mig tills han ringde mig haha vad taskig jag e , förlååt! haha
jag har kommit på värsta uppfinníngen också! men den e hemlii! hahah, syynd .. imorn är det fredag fy fan vad skönt det är bara sova i helgen är för trött för skolan. är redan skoltrött efter två månader och sak gå tre år till, inte okej. men nu ska jag kolla klartpå Heroes och sen sak jag försöka sova. och min huvudverk har gått över:d ÄR FETT GLAAAD!

godnatt!

nu ligger jag i sängen hemma hos min älskling, jag har såå ont i mitt huve fortfarande. vet inte vad som händer men hoppas att det är borta imorn annars så stannar jag hemma bara jag känner att det dunkar lite i min hjärna.. mamma gav mig några tabletter som gör så att min förkylning blir bättre, den hetr nej kommer inte ihåg nu.. hahah! jag uppdatar imorn hur det går för mig och mitt lilla huvud.
GONATT!


skoola

nu sitter jag i biblioteket och alla sak läsa jag sa att jag skulle läsa på datan för glömde min bok hemma, hahah läsa i datan då blir det bara blogg läs.. idag orkade inte min kropp gå ur sängen men min hjärna vann.. att det bara e tisdag dödar mig! ska titta på desperate housewifes nu :) kuul så länge sen jag kolla shaaame


hemma

jag sluatade tidigare för jag ville inte vara med på gympan för att jag känner mig lite krasslig och när jag anstränger mig s får jag typ hostanfall .. så jag, elin, christina, bella och julle gick en liten promenad och sen åkte vi hem, idag klippte jag klart min diagonala fammåt och när jag var klar med det så gjorde jag helform igen och det  blev lite längre än en pash.. haha.. tog massor med kort på dockan för att ha den i min handbook. me vet inte  vart jag har lagt min sladd  nu .. alltid jag !!  

godnatt!

nu har jag och min älskling fixat lite låtar och bara mysit tsm. nu ska vi ta och sova ska fan upp sex imorn igen.. som varenda jävla dag.. i trean kommer jag vara helt slut om vi börjar såhär hela tiden.. men man får leva med det för att bli en bra frisör måste man jobba!
gonatt på er!

varför är det söndag!?

ååh, jag hatar söndagar, jag vet inte varför men det är säkert för att... det är skola imorn!!!! orkar inte gå uppsex jag orkar verkligen inte :( men men måste så måste man .. har frisör teknik imorn , det är de jag ser fram imot. nu har vi varit hos solange och hälsat på henne foster familj. okej varom .. nu e vi hemma igen snart ska pappa komma och hämta upp mig sen ska vi äta får se om jag får mina tacos :D hahah... sen ska vi se om jag går ut och går med oliver och viktor :) naajs, tycker det är skönt att gå ut när det börjar bli lite höst väder och regn :)

header?

hahha ja ja , jag vet jag kan ödirg nöja mig med min header.. jag måste alltid göra en ny plus att nu har jag skit tråkigt. haha, men hoppas ni gillar den men fan, ni ör dåliga på att kommentera och ge mig tips om hur ni vill ha headern!

skön fylla?

haha, igår var jag ute på en fest med några av mina klasskompisar. det var jag bella christina och camila :) vi fick åka fett låångt och gå feett långt.. men de var jätte kul men den sjukaste festen jag har varit på.. haha.. han som bodde där hade sin morfar och mamma hemma och hans lillesyster som var typ 2 uppåt låg och sov när vi hade värsta röjet .. och christina trodde att någon hade tagit hennes vodka haha alla satt helt tysta och så kommer hon å ba : VEM HAR TAGIT MIN VODKA!? hahahhahhaa.. och alla blev helt tysta medans jag och camila står och as garvar åt henne för att den står precis brevi henne! hahahahaha.. sen senare blev en person vääääldigt full och garvade åt ihopfällda stolar och bara skrattade åt allt som inte ens var kul.. vare en skön fylla? haha, nej bara en skön kväll med tjejjerna! :)
och sen åkte jag och camila hem och ado mötte henne vid rulltrapporna och oliver mötte mig uppe vid bussarna så tog vi en buss hem till honom. jag  var så jävla hungrig igår så det var sjukt så jag och oliver tog en macka med kalkon och pepparmajonäs på statiol:) det jag åt igår var onyttiiiigt! det bestod av:
frukost:
en cola och en snickers
lektions mat.. : en stor latte
påväg hem..: en stor latte till
påtåget ..:
cola och en snickers till..
Lunch: en ost macka och en kaffe (med pasi:)) 
middag: en mcfeast junior med en lien cola
kvällsmål (kl1:30): macka med kalkon och pepparmajonäs.
hahah fy fan vad jag känner mig onyttig...
tog inge bilder, shame on me..

DAMP!!!"

DAMP!!!!!


aa du ..

nu sitter man här och alla tankar flyger runt i huvet. varför just nu? varför när allt dick så bra? alla hade det bra och sen det här. ja du man kan inte säga så mycket än att, "sånt är livet".


yeah, yeah i´m smiling but it just on the outside..


vad fan!!!!!!!!!!!

skaffa ett jävla liv! sluta gå in på de förflutna..
varför alltid göra något som bara blir så man får ett dåligt liv? ni TROR att alla andra ska ha respekt för er.
 men va fan, vilka fan är ni? ett par jävla grisar som står och tror att ni är störst bäst och vackrast. ha! vilka tror ni att ni e?
ni är ingenting!
jag blir så jälva sur för att ni tror att alla ska stå som soldater när ni åker förbi.
bara för att ni har eran bricka så tror ni att ni är något. men det är ni inte. ni gör exakt som oss. men ni tror att ni gör allt rätt. men det gör ni inte.
 inse bara fakta att ni inte gör allt som lagen säger.. snälla..
ni gör ingenting rätt bara sitta på donken eller på något annat fett ställe och svullar medans ni får in eran lön.
vad gör vi för att få vår?
Jo vi JOBBAR! vi sitter fan inte någonstans och äter hela dagarna.

skaffa ett normalt liv och lägg er inte i andras, JAG HATAR ER !


naglar!

nu har jag målat mina naglar igen :D blev rosa och lila 50 50 :) de blev jäättee fint. nu ska jag till älsklingen och sova där !

puuussss

nyblogg!

hej hej.. jag har skaffat en ny blogg för imorse så började min blogg att fucka helt och hållet... så jag tog mig tid att göra en ny :)
snart har jag hölsokost prov, efter det tror jag att jag sak träffa min kille :)


älskar dig! <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0