haha..

det blev inget sova elva .. och det blev inget reggea tema. det blev bara för mycket fick danmp och massor med skit! haha.. s¨å nu har jag en rätt så naturell look, tycker det e bättre! :)
men nu ska jag tvinga killen i säng så vi kan sova! :)


Ville bara visa er denna coola frisyr!
ser ut som trä!


min header!

jag ahr sån dålig fantasi så det är sjuukt! jag vill ha rasta tema på min blogg men hittar inge bilder som passar ihop med det! :/
fan vill verkligen ha det så tror att jag bara lägger upp rasta färger nu och bild när jag har tagit en ny.. :P
i helgen har det inte hänt något speciellt bara lite poker i fredags och igår, jag var dealer och skulld skrivare..:P hahah, för jagj suger på poker, förstår inte så bra men tror att jag lrät mig nu! :)

nu ska jag ut till balkongen och ta en cigg och ska nog sova tidigt idag så typ om en timme är det god natt. hoppas ni har haft en bra helg ni med :)


freeedaag!

heloo! sitter hära vid datan! har vart en tråkig dag idag asso.. men det blir roligare när jag kommer och träffar oliver :) ska hem till pappa och hämta kläder sen, sen möter oliver mig i centrum! :) gulliplutt! hhe.
vet nite avd som händer idag kanske någon chill fest eller bara vara hemma och mysa ! :)
(bild från imorse, helt slut!)

du börjar gå mig på nerverna!
inte om honom framför mig, inte om gamla minnen framför mig.
tänk, men inte högt!

hemma hos mamsen med johanna :)

heeej! idag åkte jag hem till mamma och pasi efter skolan och umgicks lite med dom. sen lite senare åkte jag till oliver och avr lite men honom solange och anders.. men eftersom mitt busskort går ut klockan sju så var jag tvungen att ta kvart i bussen tillbaka till mamma där johanna var:)
när jag kom in genom dörren så stog pasi och lagade pannkakor! GOOTT! jag hade inte ätit något sen lunchen så jag vart skit glad att det blev as god mat :)
nu har jag precis klippt uppklipt på mamma och plattat johannas hår, och innan jag åkte till olvier så klippte jga pasis toppar! det blev skit fint faktiskt..

idag hade jag hårmodell i skolan också så jenny följde med mig till skolan så klippte jag uppklippt. men idag var det första gången jag gjorde det klipp sättet. när modellerna hade kommit in i salongen så visade läraren hur vi skulle klippa. trodde det skulle vara helt komplicerat men det var det inte!
veckan innan hade vi klippt lika längder och på följer man hela skallen när man klipper och hand positionen rak. men när man gör uppklippt så drar man upp till toppen in mot mitten och håller handpositionen sne! det blev iaf skiiita bra! så är STOLT!
och någon gång i veckan ska jag sy in jennys löshår och köra lite uppklippt på det också så allt passar bra tillsammans!
tog ingen bild men kommer upp senare!!!

just nun går det inte att ladda upp andra bilder så ni får tåla BARA text! puush

tråk svenska!

sitter på svenska nu, så tråååk! snackar om "tal"? fattar inte.. haha.
inte hänt mycket alls just nu booring life.. haha.

juste jag ska tävla om ett allahjärtans dag present på fokis blogg, det ska vara ett silverhalsband och stå oliver<3carro på:) det e betties galleria som säljer dom, den e as söt! måste ha den.. love my boy och han måste få något som visar min kärlek för honom! :)<3

och i söndags så fyllde vi tre år! :)


skola

heeej, nu´sitter jag op engelskan och bara sitte roch inte göra n¨got alls. finns inget att göra, trååk! idag hoppas jag att det blir bra mat, känner mig lite hungrig.
idag är det fredag igen då!!!! as skönt! så efter skolan ska jag hem till farmor ett tag sen ska jag träffa madde ett tag och sen hem och ringa amy! hoppas hon kommer imorn. oliver fyller ju år så han sak ha en liten fest! mina kompisar, hans kompisar, deras kompisar, och hans syster dotters kompisar. kommer vi få plats!?:O hah hoppas det inte allt i kylen iaf.. det får bli balkan! haha. men nej nu ska jag stänga ner datan och vara lite social iaf..


bäbis!♥


träning..

helo! känner mig rätt nere idag.. trött och ännu mera trött.. jag vet inte vad de är men mitt huvud finns inte!! det gör så ont fast i omgångar. min låssas syster tar p.piller samma som jag tar och när hon tar sockerpillerna så får hjon migrän och nu tar jag dom med och har haft ont i en vecka, kanske dom somgör mig dålig?:( måste iaf kolla upp detta. igår var jag och tränade i vh och ska dit i en vecka på rad nu, det är as skönt igår så körde jag kondition och lite uppvärminngs grej eler vad det var, det var as skönt. och idag sak jag köra lite ben mage och rumpa :) de är det jag vill bättra på så hoppas jag orkar en hel vecka. sen ska jag gå på core idag, det är ett pass som man tränar upp rumpa lår och rygg. men vet inte om jag orkar göra det idag faktiskt! :/ får se ;)
sen på torsda blire yoga! skit najs och efter det solning! :) med alla bästa!! <3


sluta röka med morötter?



tänk bara om man hade morötter att knapra på i ciggpaketet än äckliga cancer pinnar!
hade varit en chock om man öppnade ciggpaketet och såg att det låg morötter i den:O men hade vart bättre ! haha, roligt och gott på samma gång ;) något att börja med ?


hatar söndagar!

gud vad jag hatar söndagar! man bara är så seeg! idag ville jag inte upp ur sängen jag ville bara ligga kvar och vakna imorn. man får sån panik över att man är trött för imorn e det skola igen! men vi har frisör eknik så dagen börjar bra åtminstone! :)

Vi åkte ju till Valle och Sandra och åt middag, vi kan ju inte laga något hemma utan pizza och donken lixom vårat kök är KAOS! så vi ahde tur att dom bjöd över oss idag :) vi blev serverade köttgryta med ris :) skita gott vare :)
och gud deras hur e såå fint!! ville bara flytta dot när jag såg det.. haha och vovvarna små "rottor" haha chihuhauor -.- men dom e söta men skulle aldrig kunna ha en liten hund asso.. bitchiga och jobbiga.. man ska ha en STOR j*vel..

nej nu ska jag rengöra pieringen och sen ska jag nog röka och sova! ;) men först ett inlägg om hur man skulle kunna sluta röka! ;)


I miss that times..
love you ♥


stöd UNICEF´s arbete med dom överlevande i Haiti

Just nu i Haiti så är det en stor katastrof, det är flera tusen döda och skadade.och massor är förstört i landet! Gör som jag och skänk pengar till dom överlevande små barn och dom vuxna.
ingen summa är för liten. det hjälper iallafall.

om ni vill hjälpa dom som har det svårt just nu klicka här för att kunna hjälpa till!

tack för erat stöd!


helo!

haha, på helgerna är jag typ ledig! jag orkar inte skriva är för lat för att skriva på helgerna då ska vi sova!
idag så vaknade jag och oliver vid typ halv ett och gick upp och åt. sen så satt vi vid teven ett tag och jag dammade hyllorna. sen gick jag hem. nnu sitter jag i soffan och tittar på Fear Factor. det är en mamma och dotter eller pappa och son, skit kul! ;) inte så brutala och äckliga saker då..
nej nu måste jag kolla spännanade!!!!

tänker..

jag vet att du säkert inte ens läser min blogg, mina sms eller min facebook..
men jag orkar inte att det ska vara så som det är nu. vi har så många minnen tsm eftersom vi är SLÄKT!
kommer du inte ihåg när vi plockade bär till mamma så hon kunde göra saft till oss?
när jag inte kunde säga, rethard och sa hart reader.. hahah! fan vad roliga tider och minnen vi har tsm. varför blev det såhär?
Ångrar det jag har sagt, och kanske inte ens har mage att träffa dig för jag ahr dåligt samvete..
men erkänn att du var lite mobbad? erkänn bara det..
aja, ville bara att du ska veta att jag älskar dig vad som än händer!


såå små! rensar bär!
Emmie                                             Jag


bra?

nu har jag bytt header, kanske inte rolig, nej det är den inte men kan verkligen inte göra, har ingen fantasi och inga bra program bara paint och office world.. sucks! om någon har ett bra tips, snälla säg!

jobbigt läge!

helo! idag har det varit en vanlig skol dag bara att jag kom tio minuter försent för att tågen strulade som vanligt! så fick Camila panik och skrev sms hela tiden "VI SKA KLIPPA NU! DU MÅSTE KOMMA NU!" panik? JA! haha..
Men klippningen gick as bra! bara att det var lite komplicerat med alla vertikala och horisontela och allt sånt men fick MVG på min docka! YIHUU! och flätteknik hade vi förra lektionen älskar flätor! (:
resten av dagen bestod av spanska.. värdlens tråkigaste ämne. men jag har typ vg på det så är nöjd :) men måste göra omprov IGEN för att pluggar aldrig för har inte tid med det, har så mycket annat med frisör och göra. men kommer bli en riktig master frisör!

åh gud, tänkte idag på Miami också, kommer bli såå kul! längtar som fan, men lååång resa typ 26 timmar fast med två mellan landningar en i Amsterdam och en i South Atlanta. men as nice! så mycket bilder komer komma upp i bloggen, men kanske inte bloggar, det kanske bara blir 3-4 dagar i veckan och är borta i 2 veckor, men lite blir det :)

ska börja gymma också kanske! pasi (låssas pappa) ska försöka fixa ite fair priser på Najaden, ville inte gyma där men nått är det iaf, eller i-trim, får se vad det blir till slut!


Två inbakade, snea och inte lika, men suger på stora inbakade.
Små är jag BÄST på!


En stor inbakad, sådär. inte rak men ganska så fin!


En utåtbakad fläta, första gången bra?
HELL YEAH! ;)


bilder på sötaste syster!


SÖTIS!!! peace as her sista!


FILMEN!

jag glömde helt bort filmen!
den avr as bra, men inte så som jag trodde, trodde det skulle vara mera "gangsta shit" med i den men nej.. det var lite tråkigt men den var ändå skit bra. allt fattade man, tillochmed budskapet i filmen som jag aldrig annars förstår! kolla på den den funkade:) och såg på bio reklamen som är i tio minuter ..:P jag tror den hette " man thata star at the goats" den verkade så jävls skön!!

Sin Nombre

hej! idag ska jag gabe, viktor, emelio solange och oliver på bio i söder och kollla på sin nombre! Ddet handlar om typ världens farligaste gäng, dom är över 150MILJONER medlemmar. sjukt asso, inte ens et sverige lixom..
jaja, vi ska åka snart så blir det donken på det också! GOTT!!


Titta bara på dom, man blir ju rädd. dom har sitt namn på hela kroppen och i ansiktet.
Dom heter typ, Mara salvatorches och kallas MS 13.


skolan..

nu sitter jag på engelskan och ska titta på film, kul det ju men sen har vi matte! :(
och du snälla, du vet att jag inte kände någon alls.. och trodde inte det skulle bli som det blev. jag älskar dig och det vet du. du kan inte bli sur över en sån sak heller för att jag har inte gjort någon efteersom det avr dom ända valen jag fick..

bilder från NYÅR!


Champange makes me happy! :)


LOVE YOU! <3


haha! ... trött som FAN!


alla sötissar! killen i don´t know!


Jag & Annelie! :)


Jag & Natta! :)


Don´t ask!


Hahah, igen med min champange ..:P


På toan går vell också bra?


PARTY BABY!!!


YEAH! P.I.M.P!


YEAH! nytt år med Rivas! (blev kallad lämmkött resten av kvällen tack vare honom..)


hahha.. a du..


kul nyår som fan! vi gjorde massor som bara vi ska veta.. haha.
men det var det bästa nyår jag ahr varit med om! HELT UNDERBART!!! <3


datan sönder..

min data e sönder därför har ingen uppdatering kommit! men mitt jullov har varit BÄST! soitv länge och bara varit.. och nyår ooof, bästa! bilderna kommer in sen när jag kommer hem för att dom  har blockat facebook här i skolan så kan inte ta bilderna nu! sorry borry..
nu måste jag plugga!

RSS 2.0